En tisdag, en ganska vanlig sådan


Nu ska nog fortsättningen av min kväll få se ut ungefär såhär. Lite plugg som behöver göras. Men även om jag inte skulle hinna så långt på det så har jag ju gjort andra bra saker under kvällen, som att simma 1000 m. Det känns faktiskt ganska skönt efter en simtur.

Glada stunder

Alice ville att jag ska skriva tre saker som gör mig glad så då ska jag göra det. Det finns så otroligt många olika saker som kan göra mig glad och det är svårt att bara välja ut några, så det får bli några fler än tre.

  1. Sena kvällssamtal med fina människor som jag tycker om
  2. När man har kämpat med något länge och sedan klarar av det
  3. Fina sms
  4. Vara övertrött och skratta åt allt
  5. Upptäcka att det snart är en ledig dag
  6. Vakna en helgdag och inse att det är sovmorgon
  7. Inte behöva bry sig om vad klockan är
  8. Att inse att det inte finns några måsten att göra under dagen
  9. Att följa impulser
  10. Kramar
  11. Att börja baka men sen äta upp degen/smeten för att den blev så god
  12. Testa en galen idé
  13. När det går bra på en sång och piano lektion
  14. Att somna och vakna bredvid min favorit
Det här är bara några av alla saker som får mig att bli glad. Det finns hur många små och stora saker som helst som jag blir glad av, men här är några få



Bilder från we<3 it

Another reality


Jag vaknar mitt i natten
Drömmer jag?
Ser jag i syne?
Är det verkligen du som är där?
Du som jag vill att det ska vara
Det är nog en dröm ändå
Det är för fint för att vara sant

Bubblor i massor


Jag tror jag vill skaffa ett bubbelbad när jag har en stor och fin lägenhet, med massa fina ljus på sidan. Avslappning på hög nivå!

Låt ett ljus få värma i den bittra kylan


Imorn är det äntligen fredag och helg! Min fredag består av bara musiklektioner så det blir en bra skoldag och sen får vi se vad helgen har att bjuda på

Saker jag gillar

  • Jag gillar att spela piano. Jag spelar inte lika mycket nuförtiden som jag gjorde förut. Det känns som att jag varken har tid eller ork till det, men det känns bra att sitta vid pianot helt ensam och låta fingrarna flyga över tangenterna. Det är en fin känsla och jag blir alldeles lugn av det. Jag tror musik är bra för hälsan.
  • Baka och fika med vänner. Nybakat är ju bara så otroligt gott. Kan man dessutom göra det med fina vänner så blir det toppen.

  • Jag gillar att sy. Jag gillar att skapa något som man sedan kan använda till vardags, som t ex en kjol, tröja, shorts, väska, men roligast är det ändå att sy klänningar. Jag tror nog mest att det är så för klänningar är ofta fina och det är kul att få göra nåt fint som är dekorerat och välgjort. Det känns bra när man lyckats göra/designa/sy något som faktiskt blev användbart utan att det ser ut för mycket som att det är gjort i syslöjden i skolan, utan ser mer köpt ut.

  • Andreas. Han är en väldigt fin person på alla sätt. Han får mig alltid att må bra och känna mig lycklig. Jag är glad över att jag har honom och vill aldrig någonsin förlora honom!


Utamaningen jag fick av Maria va att skriva tre saker jag gillar men nu blev det fyra istället. Jag skulle nu vilja att Linda skriver tre saker hon gillar

En söndag i skogen






I söndags så tog jag, Maria och Josefin med oss fina klänningar och kameror och hade en fotostund ute i kalla skogen. Det blev en fin eftermiddag, men väldigt frusen

You are my angel and you light up


Ibland blir inte dagarna som man har tänkt sig, ingenting går som planerat och timingen blir helt fel, men det kan bli fint ändå

Bananer?


Lite såhär kommer kommer det se ut på skolan imorn

Deathly hallows!


Idag har denna film premiär och redan imorgon ska jag se den. Jag är taggad, och nästan lika taggad på mumsiga biopopcorn
För dom var huuur goda som helst förra gången!

I have missed you my dear friend


Tänd en brasa inomhus


Skulle det inte vara skönt att få värma sig vid en riktigt stor varm eld såhär i den oförskämt kalla vintern.

Some sunday music


Lite såhär har min kväll sett ut. Jag borde spela mer.

Söndag


En vinterbild såhär på söndagskvisten

A soft whisper and her heart felt happy


- Knacka itu en pepperkaka, får du tre delar får du önska dig någonting
- Men om jag redan har allt jag önskar mig då?

Bild från we<3it

Decembermys


Bilder från igårkväll. Vi fikade julfika, lyssnade på julmusik och skrattade otroligt mycket till ett spel där man skulle beskriva konstiga ord och oj vad påhittiga förklaringar det blev! Trevlig kväll!

Angel eyes


Igårkväll var det solistkonsert på skolan. Det känns som mysigt tycker jag Man sitter där runt små bord med ljus och fika och lyssnar på fin musik. Borde absolut göras oftare tycker jag!
Bilden har jag tagit från josefin!

Lovin blogs!

Följ min blogg med bloglovin

Fudge


Ikväll har det bakats godis, nämligen fudge. Gott blev det så det kommer nog försvinna fort ur burken!

vintern är här, likaså min halsduk


För några dagar sedan blev jag äntligen klar med denna halsduk och mössa som jag stickade i ett fluffigt grått garn. Mysigt blev det!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0