You told me you would never, never forget



När man egentligen ska öva sim pianoläxa, det är alltid då det är roligast att spela en annan låt. En fin låt med massa ackord som är lite lättare än de massa svart noterna som finns på läxpapperet.
Idag blev det en låt av personen på bilden här ovan. Almost lover med A Fine Frenzy. En mycket fin låt tycker jag, även om den är sorglig.

Måste också säga att jag är en aning avundsjuk på hennes fina fluffiga hår.

Av en röd sten


För några dagar sedan fick jag en fin ring. Den är till och med röd! Jag har ett tag letat efter en ring, men aldrig riktigt hittat någon som jag tycker är tillräckligt fin, men den här är det. Tack!

Grattis!!



Idag har finaste Josefin fyllt år och blivit VUXEN och det har firats med att och äta tårta i korridoren och imorn blir det att fira henne på riktigt! Trevligt med födelsedagar!

På resa genom molnen


Ungefär nu går en fin kille och hans familj på planet för att äntligen flyga hem igen

Bild från we<3it

A sign from the black sky


Efter en lång bussresa påväg hem, så tittar jag upp mot himlen. Ovanför mig ser jag ett moln som ser lite ut såhär och formar ett hjärta. Fint tyckte jag!

Ehm ja... mina photoshopskills är ju otroliga...

The lake house


Igårkväll satt jag helt ensam i mörkret och såg en väldigt fin film. En film som handlar om om att älska någon fast i en annan tid. De lever i samma värld, fast hon lever två år före honom. De bor/har bott i samma hus och lämnar brev till varandra i postlådan till det huset. De finner till slut ett sätt att träffas på och filmen slutar lyckligt.

Sovande dagar


Efter att ha spenderat de senaste två dagarna (torsdag och fredag) med att sova för att försöka få bort den hemska huvudvärken, så kände jag att det verkligen var på tiden att jag skrev klart den där jobbiga historian. Det kändes otroligt jobbigt men när jag väl kom igång så tog det inte så lång tid. Jag tror nästan alltid att alla jobbiga saker kommer ta så väldigt lång tid. Kanske för att "jobbig tid" känns så mycket längre, eller något sådant.

Bild från we<3it

I skimrande lila


Det här fina handvävda sidentyget kommer om en vecka hem till mig. Ända från Thailand har det åkt. Nu i vår ska det omvandlas till en balklänning och en fluga, så vi kan vara fina och matcha varandra på treornas bal.

Bilden är tagen av familjen Mattsson

Snart, snart ska jag leva i en drömvärld


Jag drömmer mig bort. Bort till ett litet rött hus med vita knutar. Till en plats som jag kan känna är min egen. Till varma sommarkvällar som blir sena. Till attt inte behöva bry sig om vad klockan är. Till picknick på gräsmattan utanför. Till fina nätter. Till en framtid som är perfekt i mina drömmar. Till en dröm som jag vill leva i snart.

Lämna mig ifred nu......



Den ovälkommna Mr Migrän kom på besök i eftermiddag så eftersom jag ändå inte kan koncentrera mig, så får det bli en tidig kväll ikväll. Klockan är inte ens halv nio, men jag ska sova ändå!

Bilden fotade jag för några dagar sedan genom bussfönstret åkandes på slätten

Snart ska min värld bli vanlig igen

Jag saknar den fina personen ovan. Jag saknar att bara få en spontan lång kram. Jag saknar att göra ingenting med honom. Jag saknar att ha någon att pussa på. Helt enkelt så saknar jag honom väldigt mycket!!

Under 2011 ska jag......


Nu såhär sista dagen innan terminen drar igång igen kom jag att tänka på att det är så mycket jag vill hinna med under året 2011. Jag vill inte se det som nyårslöften, mera som saker jag vill ska hända.
Jag vill:
  • bli lite effektivare och göra saker mer på en gång, istället för att skjuta upp det jag egentligen borde göra
  • skaffa ett litet extrajobb innan sommaren
  • ta körkort innan sommaren, så det är kanske dags att börja på bilskola snart
  • bo i ett gårdshus
  • resa någonstans. Det behöver inte vara så långt, inom Sverige blir fint

Med färgglada kläder känns vintern mindre grå

Lovets näst sista kväll spenderades hemma hos den fina flickan här ovan, med massa andra fina vänner också. Vi lagade god middag och jag fick äntligen äta den efterläntade chokladfonduen till efterrätt som jag har varit sugen på så länge!

Jag som hoppades på att våren skulle tina fram snart



Oj så det har snöat idag. Såhär såg det ut idag när jag kom hem efter att ha varit med mamma och simmat. Igår tog jag fina bilder på sol och dimma på slätten och idag är det snöoväder. Verkliga kontraster!

ovana dagar med annorlunda tider

Jag hoppas att jag kan somna i någorlunda vanlig tid ikväll. Inte behöva vrida och vända på mig som senaste tiden, som jag egentligen aldrig brukar behöva göra. Konstigt det där.

Bild från we<3it

Discofingrar


Jag gillar att man får disconaglar i alla möjliga färger med mitt nya glitterlack

Av ett vitt tunt tyg, del 2


Än är jag inte klar för det är många sömmar som ska mätas, rynkas och fixas. Sen ska det sys fast många knappar och massa knapphål ska det också bli. Men det börjar likna nått nu!

Åh nej skjut inte mot mig Jag är ju redan död


Jag tyckte denna muffins var så cool att den var värd att visas igen

Mattias ringde ikväll och frågade om jag ville hänga med på lazerdome, så några minuter senare hämtade Emma och Christoffer upp mig och vi mötte även Agnes och Samuel på stan.
Åhh jag är verkligen inte bra på lazerdome, men jag kom inte sist iaf. Jag kom 8 av 10 som spelade.
Sen fikade vi på Waynes, därav en fikabild. Trevlig kväll!

Som jag har letat!


Igår hittade jag denna kofta och köpte den för mitt presentkort på Bikbok. Så länge har jag lettat efter en fluffig, mysig och varm stickad kofta, men det har alltid varit nåt som inte har varit rätt. Denna kofta var precis det jag har letat efter. Otroligt mysig!

Av ett vitt tunt tyg


Nu har jag tänkt börja sy lite igen så av det här tyget och knapparna ska mitt nästa projekt bli (både knappar och tyg är egentligen vita)

Lite såhär tänkte jag att linnet ska se ut

Såhär långt har jag kommit hittills. Jag har alltså bara börjat rita ett mönster. Det är väldigt mycket linjer och siffor och sånt att hålla reda på. Det känns att det var ett tag sen jag gjorde mönster nu, men lite av kunskapen sitter iaf kvar.

En dag på Mekka

Idag har jag och fina vänner träffats och suttit på café och fikat halva dagen

Kolla in den blåa muffinsen!!


Lite såhär ser jag ut när jag vill ha tillbaks min kamera


Det var trevligt att få träffa alla dom igen, för att inte ha setts på två veckor känns väldigt länge!
Nu tycker jag vi ska träffas snart igen!

Jag hjärta du


De kommande två och en halv vecka kommer vara otroligt långa. Men jag ska fylla dem med massa roligt så det går fort. Jag ska vara med vänner och fika och jag ska designa och sy och massa annat kul. Och snart har de gått två och en halv vecka.

Kan min balklänning se ut såhär?


Lite såhär funderar jag på om min balklänning ska se ut. Sydd av siden och med spets (det som ser grått ut på bilden) både uppe och nere. Troligtvis ett band i midjan också med en stor fluffig rosett. Den känns alldeles för enkel och vanlig men ibland kan ju det också bli fint.

När man inte får de minsta sakerna i livet kan man inte heller ge tillbaka något mer än små saker

Varje gång jag får ett paket är jag lika hoppfull.
Jag önskar mig samma sak varje gång.
En sak som ingenting kostar.
Men likaså har jag det aldrig fått.
En liten lapp där det står " Du får ......"
Men nej, det är tydligen för mycket begärt

En liten lapp som ingenting kostar

RSS 2.0