Glad tjej!

Ville bara nämna att jag har fått sommarjobb på Volvo! Skönt att äntligen få veta att jag lyckades få ett sommarjobb, så nu ska det tjänas ihop lite pengar under sommarveckorna.

Påsklov i Hemavan

Hela påsklovet har jag spenderat på SBUs påskläger i Hemavan som jag och Andreas var ledare för, med dessa personer på bilden nedan.

Det måste ha varit otroligt populärt att fara till fjällen för det var ofta långa liftköer, eller vid vissa liftar iaf.

En av kvällarna byggde vi SBU-gubben som fick stå utanför stugorna där vi bodde.

Måste säga att det var otroligt skönt med lite semester. Det behövdes verkligen.
På SBU-läger så känner man de flesta så det blir som en egen liten familj. För vissa blir det mer familj än för andra, eftersom att de flesta på något sätt är släkt med någon som är ihop med någon annan som är släkt med en tredje. Jag är dock inte släkt med någon, men det känns bra ändå. SBU-lägren är också kända som matchmaking-läger, speciellt lägret över midsommar där folk från hela Sverige träffas. Jag har hört talas om flera par som träffats där för första gången och så är det även för mig. Jag är väldigt glad att jag for på mit första Riksmöte (midsommarläger) för annars hade jag inte träffat Andreas.

Lascia ch'io pianga










Ikväll har vi haft redovisning på vår klassiska ensamble. Det var så galet kul att göra något så pass annorlunda som att sjunga något opera liknande. Alla hade dessutom klätt ut sig med kläder som passade tidsepoken, vilket var en ganska rolig syn.

Av ett vitt tunt tyg, del 3




Ikväll har jag pysslat med att sy klart detta linne. Det har suttit jättelänge på provdockan och sett ut som att det har varit klart, men det har varit några små detaljer kvar. Men nu är det insytt så att det inte längre faller ner när det används och axelband har det också fått. Om jag inte minns helt fel var det här ett ganska billigt linne. Jag tror tyget gick på 40 kr och knapparna hittade jag hemma. Mycket bra pris tycker jag!

Smurfblå bakverk




En lördag för några veckor sedan var vi hemma hos Linda och födelsedagsfikade. Hon fyllde nämligen 18 år. Hon hade bakat minimuffins med massor av topping (eller topping med lite muffins kan man också säga), chokladbollar, tårta och hade godaste rosa cidern. Grattis såhär några veckor i efterskott!

RSS 2.0