Blå

Igår lämnade jag tillbaka den väska jag köpt för dyra pengar och idag hittade jag en mycket finare som det dessutom var 50 % rea på. Inte dåligt det! Att den och var blå istället var svart var också ett stort plus, så jag gillar min nya väska.

Oj vad jag vill att det ska bli riktig sommar nu. Visst det är slutet av maj och typ sommar, men den där riktiga värmen och solen fattas fortfarande. Men snart, snart, snart är den här!

Bild från We<3it

Vårkänslor

Idag har varit en sådan där bra dag, eller iaf stora delar av den. Dagen började på bästa sätt med alldeles rätt sällskap. Efter skolan var slut fortsatte dagen hur bra som helst. Lagade middag och åt med vänner, något som var alldeles för länge sedan det var senast. Kvällen fortsatte med fika och massa prat. Efter många timmar insåg vi att det nog var dags att trampa hemmåt så strax innan midnatt kom vi oss iväg. Fin kväll helt enkelt.

Fina ord från från We<3it

Reach out


Lite såhär såg det ut när vi spelade och sjöng på kulturnatta. I år hade vi en bra scen på en bra plats till skillnad från förra året. Scenen stod i år på gågatan så det kom en hel del publik förbi och tittade och lyssnade när vi spelade soul och reggae.

Skissbok


Om 28 dagar ska jag gå på den röda mattan till årets studentbal. Det är bara 28 dagar, alltså fyra veckor kvar och än har jag ingen klänning. Jag har ett fint handvävt sidentyg liggandes på skrivbordet och det bara väntar på att jag ska förvandla det till den balklänning jag ska ha på mig om 28 dagar. Nu tänkte jag att det är verkligen dags att ta tag i att  börja konstruera mönster och sy upp klänning och jag funderar på att den ska se ut lite som klänningen jag har ritat här ovanför.

18!!!


Lite såhär kanske det kommer se ut ikväll. Nämen ikväll ska det dansas, dansas, dansas! Vi ska ut på party och ha roligt och jag är taggad! Ikväll ska också få visa mitt leg för första gången för IDAG FYLLER JAG 18!!!

Vårtecken






Våren har anlänt, eller det gjorde den väl för några veckor sedan. Ett säkert sommartecken är den första glassen och idag åt vi den första mjukglassen för i år och det känns ännu mer som att sommaren är påväg hit snart.

Lite såhär såg det i alla fall ut i våran lilla rabatt när de första vårblommorna tittade fram

RSS 2.0