Morgonskor

Senaste veckan har varit lite konstig. Jag har snoozat för mycket, gått hem tidigare, missat två bussar samma morgon, somnat jättelätt, inte kunnat sova, försökt plugga, bakat, fikat, övat ovanligt mycket, ovanligt lite. Konstig vecka, nästa får bli mer vanlig.

Snart är det premiär för projektet





Lite såhär såg det ut förra året på ettornas projekt, eller i alla fall den delen som jag var med på. Nu i veckan är det premiär för årets ettornas projekt och det ska bli kul att se hur de har lyckats. Jag tror det kommer bli superbra och är taggad på att se!

Lördagspromenad

Jag, Krille och Simon tog en eftermiddagspromenad in till stan och det var varmt och soligt och massa vårkänslor.


Jag och Simon tyckte det ar dags för vårens första glass! Även om det var lite kallt att äta glass utan vantar, men vad gör man inte för att få känna lite vår. När vi köpte glass fick vi även med en kortlek så vi satte oss och spelade kort på en parkbänk och det var ännu kallare utan vantar.


På vägen hem så fick Simon en liten snövän. Glad var han iaf!

Att baka tunnbröd


Idag har jag och Andreas och mina föräldrar bakat tunnbröd. Vi började med att göra en stor eld så ugnen skulle bli riktigt varm (och resten av bagarstugan också).


Sen tog vi fram alla redskap som kavlar och borstar och allt möjligt som man behöver för att baka ut tunnbrödet.

Och efter vi hade bakat och gräddat massa tunnbröd så gjorde vi pizza till lunch och oj vad fort det går att grädda pizzorna i en sådan här ugn!

Motljus


Jag klickade av en bild med solen som lyste in genom fönstret och det blev alldeles vitt i bakgrunden. Jag blev lite förvånad att det blev så även med min lilla kamera som inte är en proffsig systemkamera men glad för det är jag! För övrigt tycker jag Marias scarf som hårband var väldigt fin, precis som hela hon.

Semlachokladbollfrosting


För att fira att det idag är semmeldagen så bakade vi igår våran egen variant av semlan. Det råkade bli så att den inte alls likanr en semla, men det gör inget. Själva semmelbullen gjorde vi av chokladbollsdeg och den fyllde vi med chokladfrosting. Såhär i efterhand tycker jag mer att det liknar en muffins, men vi kallar den semla i alla fall!

Röda prickar

Tänkte bara säga att jag har ändrat om lite här på bloggen. Ny bakgrund och lite ny färg, men självklart så är det fortfarande inom den röda nyansen!

Om snart vore nu


Nu när det har börjat bli plusgrader och asfalten slutar gömma sig under snön, känns det som att det snart är vår. När det snart är vår är det snart sommar och oj vad jag längtar efter sommaren. Att kunna gå ut utan att behöva klä på sig tjocka kläder för att sen ändå frysa. Att det är ljust och varmt ute hela tiden. Att cykla och behöva använda solglasögon. Jag vill ha sommar nu!

Rullande på asfaltsvägarna, påväg mot våren


Idag har jag kört bil, ända bort till Obbola körde jag. Imorgon ska jag köra ännu mer, fast då på bilskolan. Jag är taggad för det var så länge sedan och det går oftast bättre på bilskolan, allting är på något vis enklare där.

Foto Josefin


Discoljus och hög musik





Några klasskompisar och jag for på nattbowling i fredags. Med blinkande ljus och dunkande musik. Musik gör verkligen livet bättre! Sen for vi hem till Amanda och och campade allihopa på hennes golv. Jag tycker det blev en bra start på lovet!

Bilderna har Josefin fotat

20 månader


För 20 månader sedan jag samlade ett gäng nyfunna lägerkompisar för en liten återförening

För 20 månader sedan jag lät mig styras av enbart kärleken

För 20 månader sedan sov jag bara en kort stund för att det var trevligare att vara vaken och umgås med mina nya vänner

För 20 månader sedan jag och en då ganska så främmande människa delade på en soffa och sov då väldigt nära varandra och det kändes bara rätt

20 månader sedan vi kysstes försa gången

20 månader sedan du och jag blev vi

Att kryssa av saker på listan

Det känns lite grann som att jag har varit aktiv och hunnit med saker idag, eller så är det bara inbillning.
Jag har iaf hunnit med detta:
  • Skrivit klart min del av grupparbetet på historian
  • Bytt fiolen till en normalstor fiol (ett plus är att väskan ändå blev mindre, tummen upp!)
  • Nästan hunnit klar all matte som ska vara klar innan fredag
  • Pluggfikat på Schmäck med tre bra vänner!!
  • Gjort i ordning både lunch och middagsmatlådor tills imorn
  • Bakat chokladbollar
  • Skrivit ett halvbra personligt brev och skickat in
Nu tycker jag att jag gjort mig förtjänt att se lite serier!

RSS 2.0